Spitalul Foisor 2018-01-11T14:04:58+03:00

Project Description

Cel mai mare spital de ortopedie din Romania reprezinta inca o lucrare de referinta in domeniul medical pentru noi, Spitalul Foisor din Bucuresti a fost echipat la cele mai inalte standarde. Iluminatul general a fost realizat cu produse Performance in Lighting si Elba, iluminatul salilor de operatie cu Performance in Lighting iar cel de siguranta cu Normalux . 

Cele 8 sali de operatie ultramoderne beneficiaza de iluminat general de la Performance in Lighting destinate spatiilor curate si cu IP65, echipate cu surse Osram cu CRI 90 indice de redare al culorilor. Iluminatul local de operatie ( lampi scialitice LED ) a fost echipat cu Aurinio L120 de la Trilux in sistem tandem , CRI 95 si 160.000lx @ 1m,  echipate cu camera video Full HD. De asemenea in fiecare sala a fost montat cate un sistem IS500 de la Trilux care alimenteaza sala de operatie cu gaze medicale, energie electrica, date si iluminat

Posturile pre si postoperatorii au fost dotate cu lampi de examinare locala Daray SL730 .

Sectia de terapie intensiva a beneficiat de plinte Ardys by Normagrup  si lampi de examinare locala Aurinio L50 by Trilux.

Cele aproximativ 200 de paturi sunt echipate cu console de perete Ardys care au asigurat iluminatul local, de examinare, de veghe si  dotate cu sistem de apel sora Legrand, prize de date, curent si gaze medicale .

Produse Folosite: Performance in Lighting, Elba, Normalit – Iluminat general

Normalux – Iluminat de siguranta

Trilux Medical  –  Lampi de examinare, Lampi Scialitice, Console de Alimentare

Daray Medical –  Lampi de examinare Pre si Post-Operatorii

Medical Technologies – Tablouri Control si Alarmare Gaze Medicale

Partener Proiect: Conteam

Locatie: Bucuresti

 

Project Details

Skills Needed:

Project URL:

Spital Foisor